Just nu!

 
 
Just nu dunkas det musik på högsta volym menast jag städar, för det behövs!... 

Kiwiiii.

 
  
 
 
 
Bara för att ja e flumm... Men iaf var nyss ute och sprang, seriöst tror aldrig jag har hosta så mycket i hela mitt liv som jag gjorde efter de! Å mamma typ dampa sönder när jag sa att jag hade sprungit hon bah aaaaaaaaahhhhhhh du kan ju få hjärtmuskelinflamation eller nå sånt värsta damp! Tror aldrig jag har fått skäll för att jag har sprungit förut HAHAHAHAHHA???^^ Men nu får ja leva med en ännu värre hosta, ååååå dumma mej!...

You make me...

 

this sucks.

 
seriöst har inte träna på hur länge som helst först sjuk sen foten å nu sjuk, vafan de är ju inte rättvisst? Direkt jag blir frisk ska jag träna till tårarna sprutar! För jag SKA ha min mage fin till sommaren! 
 


Spring!

 
Wiiiihooo ÄNTLIGEN! Nu när jag tittar ut genom mitt fönster kallar jag det äntligen vår! Yes:DDDDDDD

Love this.


I'm still sick

Är fortfarande sjuk så orkar typ inge, men ska försöka mig på några inlägg idag. Visst är jag snäll!^^ Men finns på luren 0737399696. 
 

Äskar't

 Man kan inte annat än älska tjejen, så jävla grym!!!!!!
 


Sjuuuk.

Ligger här å har feber å typ hostar hela tiden så jävla trött på att va sjuk, va ju inte längesen jag var de så jag missa praoen. Nej usch hatar't för nu missar jag Rosannas dop också:(! 
 

Miss him

 
saknar dig alldeles för mycket fyfan. Bara du kan ge mig den där underbara känslan som fick mig att må bäst å orka precis allt, för jag visste att jag hade dig. Men inte längre, saknar dig för sjukt jävla mycket! You are all I want baby, men de är väl förmycke begärt eftersom du va de bästa... 

Tillbaks

Jag har haft en liten bloggpaus men nu kommer jag vara tillbaks som vanligt igen. I know i miss me so I most blog-.-haha...

Skultuna nu.

 
Bara en random bild men nu ska vi snart åka till lilla skultuna till kansliet och snacka å sen träning!:) Höres senare babes. 
 

Min dag

 
Emma
 
Felicia
 
Rebecca
 
Maja
 
 
Snygg teknik eller vad säger ni? HAHAHAHAHAXD XD!
 
FeliciaXD
 
En lite smått drogad Ida;)
 
Hahahah ja Emma va ska man säga???XD 
 
Emma 
 
Å tillsist kan jag ju säga att jag hatar inomhusfotboll, gör så jävla ont å ramla på dom där fucking mattorna! Mina knän är ju helt äckliga;( Tur iaf att de har sluta blöda som de gjorde innan...

 



Hemma&död

 
 
 
 
 
 
Nå gamla bilder jag hittade på mig och Malin, de handlar ju om att bjuda på sig själv ellerhur Malin hahah:*** Men nu ska jag sova är skit trött och har inte bloggat för jag har inte varit hemma och om jag inte sover nu är det en död Moa som ska va inne i v-ås 20 i8;) Å just sen ska vi bowla och käka med laget efter första matchen men de gör vi i bellevue eller hur de stavas bara för att de är nära:)

hatar de här...

Fan kan inte gå upp såhär tidigt för jag mår så jävla illa då usch kommer spy ner hela bilen eller nå, men nej haha.

????

 
Vad vill ni läsa här? Alla tycker nog nått så lämna en kommentar! (Y)

New In

 
Bara kavajen inte jeansen eller linnet å de inte mina bröst som är snea de är tröjanXD Å jag vill fan inte höra nått om att jag trycer upp dom och skit för de gör jag inte! Å jag är jätte onöjd över dom och kommer göra en förminskining när jag fyller 18, för dom som ville veta så thats it. 
 
 
 
Bilderna är kassa speciellt dom sista...


Röd&Svart

 
 
Nu är man svart och röd istället för svart och vit som jag var förut. Känns as konstigt haha men imorn blir de iaf första gången i dom kläderna taaaaggggggaaaaa!!!!

Mina nya älskade

 
 
 
 
 
Mina fotbollsskor inför sommaren ser ut såhär. Å änsålänge älskar jag dom, men får väl se om jag fortfarande gör de sen när jag har börjat spela i dom. Eller om det blir att jag måste köpa nya:( Å igentligen ville jag ha dom i en annan färg men det var ju förra årets färger, Å man kan ju inte ha förra årets fotbollsskor så fick bli dom här!:) Men nu längtar jag tills dom ska invigas!
 

Nytt igen.

Hej på er nu har jag ny blogg igen men den gjorde jag bara för att jag ligger hemma och är sjuk och har sjukt tråkigt så ja då blev det en ny. Men det blev den sista lovar hahah!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0